how to make your own website

За мен

Ако искаш да разбереш повече, кой стои зад Nick Chakarov.com чети надолу

Nick Chakarov

The eCommerce Masters 

Здравей, радвам се че си тук! Нека ти се представя.
Казвам се Николай и родом съм от град Пазарджик. Занимавам с онлайн търговия от 2013-та година. Това е най-бързо развиващият се сектор в света. Всяка година има двуцифрен ръст в броя на потребителите и продажбите. Развивал съм два онлайн магазина в периода 2013-та до 2015-та година. След наученото как не се прави, а после как се прави...прочетените книги вече намериха своето място и сглобиха пъзела на пътя към израстването - духовно и материално. Успехът вече беше ежедневие, а не предизвикателство.
Обожавам времето, в което живеем. Милиони хора преди нас са се борили, за да имаме това, което в момента приемаме за даденост. С един клик - говорим с другия край на света, с едно обаждане пристига храна, наемаме хора, които дори не сме виждали, за да продаваме на клиенти, които няма да видим. Вълнуващо е да се прави онлайн търговия и имам щастието и късмета да споделям вълнението си с други отворени за успех хора - точно като теб!

Timeline 

По-важните събития от живота на Ник

3 Януари 1988

Роден 

В Пазарджик в семейството на Михайл и Евгения Чакърови. Бивши парашутисти от национален отбор, настоящи счетоводител и хлебар. 

Октомври 2013

Стартира първият си онлайн бизнес

Онлайн магазин за продажба на техника, който се отличава с дистанционна поддръжка, за всяка закупена стока. 
10 000лв по-късно (началото на 2015-та), този бизнес официално затваря. Работи в HP по това време и успоредно развива магазина си. 

Януари 2014

Започва бизнес академия

Със сериозни модули, много четене - 3 пъти седмично лекции. Запознава се с предприемачи от България и чужбина

Феруари 2015

Стартира втори онлайн магазин

Магазин за играчки за маняци. Идея - висок клас играчки, които не се продават на месния пазар. 
Въпреки първоначалния успех, решава да прекрати бизнеса няколко месеца по-късно, поради по-добри възможности. 

Юли 2015

Онлайн търговия в САЩ

Започва да раобти на пазара зад океана. Използва опита си от двата онлайн магазина до момента, за да успее в този бизнес. Ръководи един от най-бързо развиващите се акаунти в сферата на онлайн търговията, като достига над 4000 продажби месечно, след шестия месец. 

© Copyright 2017 NickChakarov.com